0744 656 840

Casa extensibila tip container,35mp

Casa extensibila tip container

De la 22900 euro

Aceasta structura se aduce pe comanda in aproximativ 65 de zile.Pretul este orientativ, in functie de marime si de accesorii pretul poate varia.

Ekobox, casa in care te poti muta chiar AZI ! 

Casa extensibile tip container Ekobox se transforma  intr-o casă durabilă și elegantă intr-o singura zi, putand fi amplasata in orice locatie.

 Acest  container propriu zis este ușor de livrat, montat si instalat oriunde, putand  veni complet echipat cu tot ce aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă.

Ekobox este soluția ideală pentru o viata relaxata, in conditii de lux, cu cele mai mici costuri . In oricare zona vă decideți să locuiți, vă putem asigura că veți locui confortabil și în siguranță, fara multe avize ,cu autorizatii minime sau doar autorizatie de amplasament, fara fundatie si alte costuri inutile .

Această casă tip container este ușor de livrat, montat si instalat oriunde, putand fi transportata pe roti, pe camion si poate veni complet echipata cu tot ce aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă.

Configuratia de baza include un container extensibil cu suprafata extinsa totala de 35 mp sau de 74 mp compartimentare la alegere(1, 2 dormitoare, o cameră de zi cu zonă de luat masa, bucătărie open space sau modulata, plus o baie complet echipata.
Pretul in configuratia de baza(fara terasa,veranda, fara acoperis suplimentar, si fara fatada decorativa , izolatoare) este de 17000 europentru 35 mp sau de 37000 euro pentru varianta de 74 mp

Variantele de baza nu includ fatadele izolatoare sau decorative, panouri pentru acoperis extra, terasa, pervaze, sterasini, mobilier de bucatarie sau living, usi din MDF, lambriuri, electrocasnice.

Aceasta structura se aduce pe comanda in aproximativ 65 de zile.
Pretul este orientativ, in functie de marime si de accesorii pretul poate varia.

Casele extensibile EkoBox sunt disponibile in doua dimensiuni: 35,4mp (20 ft)sau 74 mp (40 ft)

Casele container de baza includ : structură din oțel galvanizat Q235B, grinzi principale T 2,3 mm, secțiune 155 mm(top panel), pereti,acoperis si podea din panouri sandwich EPS sau panouri PU cu vata minerala.vata de sticla, la alegere.

Culoare exterioara : Alb, crem, albastru, verde, maro, sau personalizat,imitatie lemn,piatra, simplu..

Structură din oțel galvanizat la cald de 3 mm cu 4 turnări de colț cu placă de fibrociment de 18 mm, pardoseală PVC de 3,5 mm din panouri sandwich din EPS sau PU cu umplutura din spuma poliuretanica sau vata minerala iar placa de bază este din oțel galvanizat.

Coloane :Structură din oțel Q235 de 180mmX150mmX2200mmX3 mm , galvanizata la cald, suruburi M12 X 40 de înaltă rezistență, cu 8 colturi turnate

Pereti exteriori si despartitori : Panou sandwich de 50/75/100mm EPS/PU cu vata minerala sau vata de sticla , clasa ignifugare A, cu densitate de minim 25k/mp,si foi de otel vopsit de 0,4mm cu garnituri din cauciuc la toate imbinarile exterioare, iar la interior acoperire cu baghete si plinte pentru tavan,podea, colturi.

Acoperiş : Pe structura din oțel galvanizat de 4 mm, panouri sandwich cutate EPS/PU de 100 mm(partea principala) si 50 mm (pentru extensii), placă de tavan cu bandă YX35-323-831, 0,3 mm, culoare alb perlat, acoperire PE

Podeaua: Pardoseala rigida din MGO(magnesium oxide board) sau microciment +podea din bambus sau vinil cu grosime de 3,5 mm, cu rezistenta de 200 kg/mp

Uşă intrare : Cadru usa din otel 60S cu pod spart, usa fixa din PVC/aluminiu cu dimensiune 870X2040mm sau usa glisanta de 1500X2040 prevazuta cu incuietoare si 3 chei sau smart lock

Usi despartioare: uși ignifigate din panou EPS sau din MDF(optional) geam simplu, cu dimensiune 840mmX2035mm, culoare alb gri,.

Ferestre : Fabricate din PVC sau aluminiu(optional)glisante sau cu doua deschideri(optional) cu dimensiune 800/1120X1100mm, cu geam termopan securizat în grosime de 5/8/5mm, iar la baie fereastră suspendată de 700mmX400mm retrobatanta

Electricitate si accesorii :Standard european, traseu complet ascuns , panou electric de 30/40A, 220V,50Hz,3P32AX1, 12 de prize de 10 A X priză de aer condiționat de 10,16 A X 2, panouri de sigurante X 1 pregatire AC, lampi cu bandă LED × 6 seturi, 36 W/ set, plafoniera x1 set pentru toaletă, sigurante ptr zone separate, intrerupatoare, ventilatie baie,

Instalatii sanitare:Racorduri de intrare caldă/rece preinstalate pentru bucătărie, baie, toaletă și duș, fitinguri sanitare, robineti inox, duș și accesorii cu certificare,conducte de scurgere separata pentru apa reziduala.
Toate aceste asunt incluse in pretul de baza la care se adauga TVA.

Modelul CLASSIC 36, suprafata utila 35,4 mp, cu 1 sau 2 dormitoare, living cu bucatarie open space, baie, dimensiune extinsa 5850X6300X2250mm. Modelul Classic 36 poate fi personalizat cu veranda, acoperis din tabla sau lemn, fatada decorativa,terasa, platforma, etc- pret de la 17000 euro+TVA

Culoare exterioara : Alb, crem, albastru, verde, maro, sau personalizat,imitatie lemn,piatra, simplu..

-Compus din 1 sau 2 dormitoare+living cu bucatarie open si baie

-Instalatii sanitare complete in baie si bucatarie, lambriu alb perlat mat sau lucios pe interior( sau optional la alegere)

-Baie moderna completa preinstalată dimensiunea de 190 x110 cm ,cabina de duș și lavoar

-6 ferestre de 1200 x1100 mm din PVC cu geam termopan(5/8/5) si plase de insecte+geam de baie batant

-Ușă dubla fixa sau glisantă din aluminiu cu geam termopan, plinte imbinare pereti

-Pardoseală modernă de vinil sau bambus deja instalată pe toata suprafata

-Sistem electric ascuns, sistem de iluminat cu leduri, instalatie electrica completa,20 de prize, panou de 30A,etc(vezi mai sus)

Modelul CLASSIC 74, suprafata utila 74 mp, 3 dormitoare, living open space, baie, dimensiune extinsa 11800X6300X2250mm. Modelul Classic 74 poate fi de asemenea personalizat cu veranda, acoperis din tabla sau lemn, fatada decorativa, terasa, platforma, etc- pret de la 37000 euro+TVA

Culoare exterioara : Alb, crem, albastru, verde, maro, sau personalizat,imitatie lemn,piatra, simplu..

-Compus din 1, 2 sau 3 dormitoare+living cu bucatarie open+baie

-Cadru din oțel galvanizat la cald Q235B de 3mm cu 4 colturi turnate, balamale rabatabile de 15mm

-Instalatii sanitare complete in baie si bucatarie, lambriu alb perlat mat sau lucios pe interior( sau optional la alegere)

-Baie moderna completa preinstalată dim 190 x120 cm,cabina de duș și lavoar

-8 ferestre de 800 /1200 x1100 mm din pvc cu geam termopan(5/8/5) si plase de insecte+geam de baie batant

-Ușă intrare dubla glisantă din aluminiu cu geam termopan

-Pardoseală modernă de vinil sau bambus deja instalată pe toata suprafata

-Sistem de iluminat cu leduri, instalatie electrica completa,20 de prize, panou de 40A, etc

Accesorii Optionale : Ferestre largi, corpuri de mobilier pentru camere, baie, bucatarie, birou, accesorii sanitare, sistem de climatizare A/C, electrocasnice, fosa ecologica, sistem de acoperis suplimentar, panouri de fatada, material decorativ, sistem fotovoltaic, bazin apa, iluminat solar, pergole, etc .

Avantaje majore:
Posibilitate de personlizare si de compartimentare, aplicare fatade decorative ventilate, izolatii, veranda sau terasa, acoperis suplimentar, sistem fotovoltaic, anexe.
Pereti rezistenti cu izolatie termica/fonica excelenta,durata mare de viata, peste 35 de ani
Instalare rapidă: 4-12 ore/set, in functie de optiuni, economisiți costul forței de muncă, costuri logistice si de transport reduse
Toate materialele sunt din oțel galvanizat la cald, nu ruginesc si au o mare capacitate anti distorsiune
Nu necesita fundatie , poate fi amplasat ORIUNDE(verificati la Consiliul Local ce autorizari va sunt necesare)
Rezistent la foc: clasa A de foc, rezistent la vânt pana la nivelul11 și la cutremur pana la 9 grade
Fundație simplă: sunt doar 12 picioare reglabile sau poate fi amplasat pe 12 cufere din beton, fundatia este optionala
Capacitate mare de încărcare a zăpezii, peste 0,6 kn/MP, nivel mare de rezistență la vânt -120 km/h
Repetitiv la utilizare, poate fi instalat de peste 50 de ori
Greutate totală redusa, intre 3000-5000 kg depinde de accesorii si optionale, durata mare de viata, peste 30-40 de ani

Vă rugăm să rețineți că prețul afișat nu include opționale, personalizări, completări sau upgrade

PRETURILE NU INCLUD TVA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
EKODOME
EKODOME EXPO