0744 656 840

Terasa, parasolar pentru cort bell

 Acum doar 150 euro!

Aceasta veranda, pergola standard  pentru corturile tip bell este realizata din material Oxford 400D, este tratata ignifug, antimucegai , anti UV si are o impermeabilitate de 4000 mm.
Astfel cortul dvs va avea o terasa unde va puteti delecta cu familia sau prietenii .

Copertinele noastre din pânză de bumbac sunt realizate din cea mai fină pânză de 285 g/m² pentru a se potrivi perfect cu corturile noastre clopot.

Ideal pentru cortul cu clopot de orice dimensiune, se atașează la vârful de cadru A de pe partea din față a cortului pentru a crea o verandă fantastică.

Inclus cu copertina este 1 x stâlp, frânghii groase cu opritoare din metal și cuie de calitate, toate într-o geantă de transport la îndemână.

2 modele disponibile, in V cu dimensiunea de 3 x4m care include si un stalp metalic sau in forma de arc, cu suprafata de 4mp si inaltimea de 1,7m

  • Zona de depozitare
  • Zona de gatit
  • Protectie suplimentara impotriva ploii

Ideal pentru camping, glamping, vânătoare, drumeții, pescuit, relaxare,sport, socializare.

Durează câteva minute pentru a adăuga și este surprinzător de rezistent la vânt. Ajustabil, astfel încât se potrivește oricărui cort Emperor sau cort Bell de 4 m și mai sus. Fabricat din aceeași pânză  ca și corturile noastre EkoBell.

Pachetul include doar parasolar, frânghii și geanta de transport.
Pretabil pentru corturi cu diametru de 5, 6 si 7m,instalare in 10 minute,greutate 6/8 kg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
EKODOME
EKODOME EXPO