Corturi pentru 4 anotimpuri

Mobil:

(+40) 744.656.840

Email:

office@dreamglamping.ro

EKOBELL

CORTURI DIN PANZA CANVAS SI OXFORD  PENTRU 4 ANOTIMPURI

Firma noastra comercializeaza diverse modele de corturi Ekobell tip clopot pentru camping sau glamping,fabricate din  din bumbac(canvas) sau din material sintetic Oxford, de diferite dimensiuni.

Corturile Ekobell echipate corespunzator pot face fata chiar si temperaturilor foarte scazute,de pana la -5 grade și oferă un spațiu eficient pentru 4-10 persoane, cu mobiler complet, chiar si cu un modul de baie/chicineta.

Corturile EkoBell ofera un spațiu generos pentru camping sau glamping, sunt o varianta ideala în cadrul festivalurilor, a petrecerilor,in tabere diverse, in locuri de joaca ptr copii, în grădină pe timpul lunilor de vară fiind soluția perfecta pentru cazare, momente de relaxare, masaj  sau spațiu pentru workshop.

Corturile  Ekobell sunt rezistente  la ploaie, frig sau razele soarelui. Posibilitatea de aerisire suplimentară, va permite sa rulati lateralele care va ofera o priveliste suplimentara si  permite  aerului sa patrunda in interiorul cortului.

Aceste corturi sunt foarte usor de montat, se ansambleaza  in maxim 15 minute .Acest cort incape usor in geanta lui.

Stalpul central este alcatuit din 3 sau 4 piese din metal (aprox. 304 cm) inaltime. Cortul cantareste doar 38-48 kg si incape in masina dumneavoastra.

Daca este bine întreţinut poate avea o durata de viata de  pana la 3-8 ani,in functie de materialul cortului si de protectia suplimentara. 

Ekobell corturi de panza 1

Uşa caracteristică, în formă de triunghi, permite intrarea şi ieşirea, şi menţine pânza la 90 grade de pământ, împiedicând ploaia să pătrundă în cort atunci când se intră şi se iese din acesta.

Flansa pentru cosul de fum inclusa, va permite să folositi o sobă portabila pentru confort suplimentar în camping atunci cand apare frigul.

Corturile EkoBell sunt echipate cu o podea ataşabilă/detaşabilă prin fermoar şi pereţi laterali care se pot rula.

AVANTAJE MAJORE:

  1. Utilizat în mod obișnuit pentru călătorii în aer liber, camping, călătorii în familie
  2. Vedere minunată ,cu fermoar SBS de înaltă calitate în jurul cortului.
  3. Greutate ușoară, pânză de bumbac 320 g/mp, sau OXFORD 600*900D cu impermeabilitate pana la 5000mm.
  4. Cârlige și corzi puternice pentru ancorare
  5. Geantă de transport puternică din pânză, o puteți duce oriunde.
  6. Foaie de bază/podea din PVC impermeabil, rezistent cu fermoar(520GSM).
  7. Plasa de țânțari de înaltă densitate pe toate ferestrele ar putea preveni orice insectă.
  8. Structura rezistenta pentru a rezista vânturilor majore de pana la 70-80 km/ora, ploilor abundente.
  9. Poate fi livrat cu terasa/copertina suplimentara..
  10. Cortul nostru EKOBELL vine cu un orificiu cu flansa de 20 cm pentru conducta coșului de fum și este capabil să echipeze cu aragaz în interior. Gaura poate fi acoperită de pânză cu velcro sigilat atunci când nu o utilizați.

Modele EKOBELL din bumbac 100%(canvas)

Corturile Ekobell Cotton  sunt realizate din bumbac 100%,fiind disponibile in 3 dimensiuni si doua modele. Pânza de bumbac este pretabila  pentru toate anotimpurile , deoarece are o impermeabilitate buna  si un grad mare de respirabilitate. Modelele Ekobell Cotton, sunt  fabricate din fibre naturale de bumbac. Aceasta înseamnă că în lunile de vară corturile  vor menține o temperatura optima, iar iarna țesătura  va ține de cald.

Modele EKOBELL din panza Oxford 900D

Pânza Oxford este un nou tip de țesătură sintetica cu diverse funcții și utilizări.

 Panza Oxford este foarte rezistenta, are o bună absorbție a umidității, drenaj și permeabilitate la aer și are rezistență puternică la acizi ,UV si la intemperii.

Este foarte rezistenta la  mucegai, rezistență la impact de 4 ori mai mare decât bumbacul, de 20 de ori mai mare decât fibra de viscoză , are elasticitate aproape de lână, când alungirea este de 5% ~ 6 % . Rezistența la riduri este mai mare decât alte fibre, adică materialul nu este șifonat și are o bună stabilitate dimensională.

Pânza Oxford este o țesătură care este realizată din țesătură artificială. Cortul din pânză Oxford  arată și se simte exact ca bumbacul. De fapt, Oxford este vizibil mai ușor, mai rezistent la apă și își păstrează culoarea mai mult timp decât pânza din bumbac 100%.

900D este cea mai folosită țesătură pentru rucsacuri, corturi de armata sau medicale.

ekobell-oxford 6

Preturile sunt exprimate in RON si  contin TVA.

Garantie: 12 luni de la data livrarii

TOATE produsele/echipamentele ofertate sunt noi, nefolosite.

Furnizorul este autorizat sa comercializeze, sa execute/ presteze cele prezentate în oferta, fiind indreptatit sa faca un deviz separat pentru lucrarile efectuate in afara contractului.

Oferta de pret nu include transportul la locatia clientului, montajul sau mentenanta proiectului.

Cheltuielile privind avize, comisioane, punerea în funcţiune sau instruirea personalului, nu sunt incluse în pret.

Daca produsele nu se afla in stoc acestea se aduc pe comanda, termenul de livrare fiind de aproximativ 70-90 de zile.

Modaliate de plata pentru produsele cerute la comanda: 40% avans la semnarea contractului, restul de 60% se achita la livrare.