Corturi pentru 4 anotimpuri

Mobil:

(+40) 744.656.840

Email:

office@dreamglamping.ro

Module de baie all in one

EKO BATH 179

DE LA 4000 lei

Construite cu materiale premium: cadru din aluminiu eloxat  tip 6061, sticla  securizata de 8mm, panouri pereti din ABS/TPU densitate 1,10g/cm3.

Complet echipate pentru utilizare: mobilier baie, sistem de iluminat, sistem de ventilatie, instalatii sanitare complete.

Accesorii de calitate: baterii baie  si etajere din inox, lavoar si vas toaleta din compozit  acrilic sau ceramica

Foarte rezistente si fiabile: podea ranforsata, cadru metalic, rame duble din aluminiu, sticla securizata, glisiere Greston

Foarte usor de montat: fara cunostinte speciale, montaj facil in cateva ore.

Diferite modele si dimensiuni, pretabile in orice locatie rezidentiala, industriala sau comerciala

O baie modulara prefabricata este o singură unitate ce oferă toate funcțiile si facilitatile unei bai moderne fiind o structură formată dintr-o singura zona sau din doua zone,umeda si uscata, avand un  plafon, o podea, pereți din sticla si ABS și o ușă glisanta, acest modul  fiind perfect integrabil in orice locatie.

Baia modulara Eko-BT poate fi instalata in orice locatie, in containere tip birou, in magazin, vestiar, frizerie, showroom, camera de hotel,cabinet medical, cafenea,patiserie, punct recoltare analize ,centru inchirieri, etc.

Poate fi montata in cateva ore, fara cunostinte speciale sau personal specializat avand scurgerile si alimentarea cu apa deja pe pozitie.

Fiind construita din componente si accesorii de calitate aceasta baie modulara fi montata si demontata de mai multe ori, putand fi inchiriata sau instalata in diferite locatii rezidentiale, expozitionale, industriale, comerciale sau turistice.

4 marimi disponibile: 1,32 mp, 1,54 mp, 1,92 mp sau 2,28 mp, toate cu o inaltime de 2,15 mp, cu preturi intre 4000 si 6500 lei

Total customizabile la cerere, dimensiunea modulului, tipul si calitatea accesoriilor, culoarea  si materialul peretilor laterali, pozitia scurgerilor si a alimentarilor, pozitia intrarii in modul sau tipul de glisare al usii.

Sistemele de incalzire a apei sau tubulatura de evacuare a aburului din cabina de dus nu sunt incluse.

  • PRET CU TVA INCLUS.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp