0744 656 840

Module de baie si accesorii

Accesorii optionale:

1. Ventilator solar, putere 170 w, pretabil penru structuri intre 5-8 m diametru –400 euro.

Acesta este foarte important, va fi montat in partea superioara sau pe lateral, functioneaza ca un extractor de aer cald, eliminand condensul si aducand aport de aer proaspat. Este alimentat de o celulă solară pe timpul zilei, iar pe timpul noptii poate fi conectat la reteua elecrica sau la o baterie. Viteza sa variază în funcție de cantitatea de lumină solară la care este expus. Înseamnă că în zilele reci innorate, acesta functioneaza la o viteză foarte mică sau deloc, în timp ce în zilele fierbinți cu lumina soarelui arzătoare functioneaza la viteză maximă, prevenind în mod eficient orice acumulare de căldură sau condens. Dimensiune 80cm-diametru, 20 kg.

2. Usa din aluminiu cu geam termopan si yala inteligenta,dimensiune 0,95 x 2,1 m- de la 500 euro, pe comanda.

3. Izolație interioara termoizolantă din bumbac  si folie din aluminiu, grosime 15mm-  de la 800 euro in functie de  material si dimensiune, pe comanda.

Izolatia interioara  este fabricata din bumbac(culoare la alegere) dublat cu o folie din aluminiu ,aceasta putand fi  alcatuita dintr-o singura piesa care se monteaza de structura din metal sau din mai multe piese care se lipesc una de cealalta cu arici , in functie de cerinta clientului si zona de exploatare. Are o grosime intre 12 si 20 mm. Aceasta se instaleaza foarte usor, luand forma domului si oferind un confort suplimentar atat vara cat si iarna.Izolatia este realizata in doua modele, matlasata sau plana in culoarea alb, gri , bej sau in alte 10 culori.

4. Modul de baie compact, din sticla si aluminiu, diferite  dimensiuni – de la 680 euro.

Modulul este complet si contine toate piesele si accesoriile necesare.Modulul de baie are intre 120 si 210 cm lungime, latimea de 120 cm si inaltimea de 225 cm

Construit din materiale premium modulul are structura din aluminiu, podea si plafon din acrilic, geamuri sablate tempered de 6mm, tratate antiaburire
Utilat complet cu vas toaleta din ceramica, lavoar ceramica cu picior, baterie de dus din inox, oglinzi, ventilatie, baterii inox, iluminare led, port prosop, etajere. Usa cu amortizare si garnituri din silicon.

6. Soba din fonta/fier portabila  putere intre 3-5 kw, diferite dimensiuni si modele- de la 100 euro

Sobele de cort sunt surse eficiente și sigure de căldură pentru corturi de pânză de toate formele și dimensiunile. Sobele de cort portabile sunt mici, ușoare, ușor de transportat și depozitat; ideale pentru glamping, corturi mici sau clienți ce-și doresc o sobă care să se încadreze într-un buget. Sobele pentru glamping sunt realizate manual, frumos proiectate și asigură o încălzire eficientă. Sobele pentru glamping sunt ideale pentru utilizarea pe termen lung, în climate reci și sunt realizate în așa fel încât să fie ușor de utilizat, ideale pentru clienți ce au experiență limitată. Toate modelele sunt disponibile cu sisteme compatibile de evacuare a gazelor de ardere, orificii de evacuare, racorduri și huse/ cutii. Preturile sunt calculate in functie de model.

7. Fereastra/luminator de tavan  cu rulou actionat electric – de la 330 euro/mp, pe comanda.

La comanda, structura geodezica poate avea o fereastra din PVC transparent, in forma pentagonala, cu suprafata de aprox 2 mp, care poate veni insotita de un rulou din panza, actionat electric, cu telecomanda. Dimensiunea ferestrei poate fi personalizata.

8. Fereastra din sticla sau din PVC cu profil rotund, triunghi sau dreptunghiular – de la 200 euro, pe comanda.

Ferestrele din pvc cu fermoar, velcro si plasa de tantari sunt incluse in pretul corturilor. La comanda, optional putem monta ferestre din aluminiu cu geam termopan, in forma rotunda sau triunghiulara. De asemenea aceste ferestre pot fi instalate ulterior de client cu materiale locale.

9. Flasa din metal/azbest pentru soba sau A/C – 140 euro, pe comanda.

Se monteaza de catre client in pozitia cea mai avantajoasa, contine kit de montaj (flansa rotunda cu diametru de 35 cm cu orificiu ptr burlan de 15 cm,garnituri din cauciuc si azbest, kit de reparatie.

Preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA.

Garantie; 12 luni de la data livrarii
• TOATE produsele ofertate sunt noi, nefolosite.
• Furnizorul este autorizat sa comercializeze, sa execute/ presteze cele prezentate în oferta, fiind indreptatit sa faca un deviz separat pentru lucrarile efectuate in afara contractului.
 Oferta de pret nu include transportul la client, montajul, consultanta sau mentenanta proiectului.
• Cheltuielile privind avize, comisioane, punere în funcţiune nu sunt incluse în pret.
• Daca produsele nu se afla in stoc acestea se aduc pe comanda, termenul de livrare fiind de aproximativ 70-90 de zile.
• Modaliate de plata: 40% avans la semnarea contractului, restul de 60% se achita la livrare.