Corturi pentru 4 anotimpuri

Mobil:

(+40) 744.656.840

Email:

office@dreamglamping.ro

Soba portabila Eco Rocket multifunctionala pentru gatit/camping, interor ceramic

SOBA RACHETA

550 lei

Soba pe lemne cu functie de grill ,masina de gatit pentru camping este un produs ce are o utilitate ridicată și se poate alimenta cu lemne Se poate folosi  ca aragaz,,plita de gatit, grătar chiar  încălzitor pentru persoanele din jur.

 Soba are o structură robustă, ce îi oferă rezistență îndelungată în timp,se monteaza in maxim 2 minute.

Este opțiunea perfectă pentru cei care doresc să poată folosi chiar si lemnul adunat  din pădure  pentru o ardere fără fum. Rețineți că această sobă  nu  este potrivită pentru peleți.

Soba pentru camping, usor de folosit,din materiale rezistente, pentru o indelunga folosinta in timp

O cameră de ardere închisă complet izolată permite flăcărilor să se amestece cu aerul fierbinte pentru a arde fumul și pentru a crește eficiența. Camera de ardere și izolația superioară a ușii sunt căptușite cu un metal refractar pentru a oferi durabilitate maximă. Totul este consolidat pentru durabilitate și performanță: acesta este un design care a fost perfecționat de utilizarea în lumea reală de peste un deceniu.

Aragazul include un blat din fontă pentru susținerea oalei. Suficient de puternic pentru a susține cu ușurință greutatea vaselor cu alimente, nu există o limită reală pentru dimensiunea vasului

 Mânerele largi din oțel inoxidabil permit sobei să poată fi deplasate chiar și atunci când este aprinsă.

Adăugarea de uși reglabile are două avantaje: în primul rând, permite un control și mai mare asupra debitului de căldură, astfel încât să puteți fierbe sau arunca oala în aer atunci când gătiți. 

Soba de gatit, are  o durata de viata intre 5 si 25 de ani, in functie de cum este intretinuta.

Cum să-ți aprinzi soba rachetă

Aprindeți un mic foc în interiorul camerei de ardere folosind hârtie  cerată sau similar, apoi introduceți bețișoare uscate orizontal în sobă. În un minut sau două, aragazul este gata de gătit. Pe măsură ce combustibilul arde, împingeți bețele, în funcție de intensitatea căldurii necesară.

Aragazul scoate 3 Kw de căldură și este de 3 ori mai eficient decât un foc deschis, producând o fracțiune din emisiile de fum și capabil să gătească o masă copioasă cu o mână de crenguțe.     

          Caracteristici

  • Greutate: 5,6 kg ,inălțime: 32 cm, diametru: 28 cm plus suport pentru lemne în față
  • Camera de ardere din metal refractar
  • Izolație din vată minerală
  • Două grătare interioare pentru a ține atât lemnul, cât și cărbunele
  • Două uși cu balamale
  • Plită din fontă cu 6 grile și mânere din oțel inoxidabil

Siguranța sobei cu rachetă

Folosită în mod rațional, această sobă va oferi mulți ani de utilizare sigură și distractivă. Cu toate acestea, toată arderea produce monoxid de carbon și alte emisii nocive – în motorul mașinii, în boilerul de încălzire centrală pe gaz, chiar și în soba eficientă pe lemne. Această sobă este concepută pentru utilizare în aer liber. Utilizați numai în exterior sau sub adăposturi bine ventilate. NU UTILIZAȚI ÎN CORTURI sau alte spații închise.  Cărbunele lăsat la sfârșitul unei arsuri produce și monoxid de carbon.

  • PRET CU TVA INCLUS.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp