0744 656 840

Despre Noi

ECO GREEN CITY

Descoperă gama noastră de corturi glamping de vânzare, potrivite pentru diverse nevoi. De la cazare, masaj/relaxare, ateliere de creație, activități sportive la locuri de joacă, cu capacități între 4 și 10 persoane.

Optează pentru eleganța și versatilitatea corturilor tip dom geodezic în cadrul evenimentelor, socializării sau activităților comerciale și productive. Având capacitatea de a găzdui între 10 și 200 de persoane, domul reprezintă o structură unică construită cu geometrie sacră, respectând legile naturii.

Eficiența formei geodezice în îndepărtarea zăpezii este remarcabilă, acumulările mari fiind rare și necesitând condiții speciale. Recomandarea noastră este menținerea interioarelor cupolei încălzite pentru a preveni aglomerările de zăpadă.

Oferim accesorii și kituri opționale pentru a îmbunătăți experiența ta, inclusiv ventilatoare de evacuare alimentate cu energie solară, sobe pe lemne și kituri de izolare.

PERSONALIZAT: Toate domurile eco sunt disponibile într-o varietate de culori, dimensiuni și forme.

PORTABIL: EcoDom-urile noastre sunt ușor de transportat, perfecte pentru experiențe unice în aer liber.

EFICIENT ENERGETIC: Fluxul continuu de aer ambient necesită mai puțină energie pentru menținerea temperaturilor uniforme, utilizând mai puține materiale de construcție.

COMANDĂ: Avem corturi în stoc, dar majoritatea sunt realizate la comandă. Comenzile sunt confirmate la primirea plății sau depozitului de 50%. Livrarea este confirmată odată cu validarea plății sau depozitului.

GARANȚIE: Toate corturile beneficiază de o garanție de un an pentru manoperă. Pentru defecte, trimite-ne cortul, iar noi îl vom rectifica sau înlocui.

COSTURI ȘI RENTABILITATEA INVESTIȚIEI: În contextul creșterii popularității glamping-ului, investiția într-un dom poate fi rentabilă în doar 3 luni. Multe hoteluri și campinguri au remarcat deja avantajele acestei tendințe crescânde.

ECO GREEN CITY

Firma Eco Green City se specializează în comercializarea principală a unei game variate de structuri geodezice de diferite dimensiuni. Aceste structuri sunt case de tip container extensibile, containere pliabile, precum și diverse tipuri de corturi destinate cazării, glamping-ului, camping-ului, evenimentelor, showroom-urilor, depozitării sau relaxării.

Începând cu anul 2020, am extins oferta noastră pentru a include sisteme ecologice industriale și comerciale. Sisteme specializate în răcirea corturilor, caselor și spațiilor deschise, alături de sisteme solare profesionale pentru ventilare și iluminat.

Gamă variată

Eco Green City va ofera o gama variata de corturi geodezice tip dom, sau corturi tip bell, material Canvas si Oxford  pretabile pentru multiple activitati.
Corturile noastre de glamping ofera tuturor iubitorilor de natura, de aer liber, posibilitatea de a se reconecta cu familia si cei dragi.

Structurile geodezice ECODOME

Domurile geodezice EcoDome pot fi folosite pentru cazare, glamping, evenimente, HoReCa, prezentări, socializare, sau activități sportive.
Aceste structuri pot avea dimensiuni între 20 și 500 mp, au structura din metal, sunt ușor de instalat și au o durată de viață mare.

Corturi glamping EKOBELL

Dream Glamping oferă diverse modele de corturi. Ekobell tip clopot pentru camping sau glamping, fabricate din bumbac (canvas) sau material sintetic Oxford, în diferite dimensiuni.
Corturile Ekobell, echipate corespunzător, rezistă chiar și la temperaturi scăzute de până la 0 grade. Acestea oferă un spațiu eficient pentru 4-10 persoane, mobilier complet și chiar un modul de baie/chicinetă.

Soluții Solare

Descoperă viitorul surselor de energie curată cu gama noastră de soluții solare inovatoare! La Dream Glamping, ne dedicăm aducerii confortului și eficienței în spațiul tău într-un mod ecologic.
Indiferent dacă ești în căutarea soluțiilor solare pentru acasă, camping sau evenimente în aer liber, gama noastră acoperă nevoile diverse ale clienților noștri.