Compania GTG Impex comercializeaza sub brandul EKO-DOME corturi geodezice, cu structura metalica pentru utilizari rezidentiale sau comerciale.

Suntem dedicați dezvoltării și îmbunătățirii

continue a serviciilor noastre, încercând să combinăm eperienta noastra in importuri cu dorinta clientului de a promova si valorifica produse premium in Romania.

Oferta noastra

Oferta noastra cuprinde o gama variata de corturi geodezice Ekodome Expo, pentru vanzare sau inchiriere, cu dimensiuni intre 4 si 50 m diametru, acestea fiind complet personalizabile. In mediul de afaceri acestea sunt ideale pentru servirea mesei pe terasa, evenimente corporate de promovare și marketing, evenimente muzicale sau video, show-uri multimedia (proiectii 360), concerte, expozitii, vernisaje, petreceri private, prezentari de moda, lansari comerciale, cinematograf, spa, intruniri, nunți, evenimente sportive sau puncte mobile de vanzare.
DESPRE NOI
Produsele noastre

Produsele noastre

Produsele noastre sunt potrivite  atât pentru uz personal, precum sere,corturi geodezice pentru servirea mesei,relaxare sau chiar spații de locuit, cât și pentru uz profesional de către clientii care doresc să își promoveze sau sa-si vanda produsele și serviciile într-un mod unic și memorabil.

Clienti

Clienti

Indiferent de client și indiferent de buget, oferim produse de aceeași calitate și design de neegalat. Fiecare client este tratat cu cel mai mare profesionalism și respect. Cel mai important lucru de care trebuie tinut cont, toate produsele noastre îndeplinesc cele mai stricte standarde UE de calitate, sunt sigure si ofera rezistenta si confort maxim.

Import

Import

Acesta este motivul pentru care am adus in Romania structurile geodezice Ekodome pentru a oferi atât clienților privați, cât și profesioniștilor, cupole de o calitate de neegalat. Acest lucru, împreună cu 3 ani de garanție, suport ,intretinere si ajutor vor oferi clientilor garantia unor produse rezistente, fiabile, ecologice, versatile si utile.