Compania ECO GREEN CITY comercializeaza sub brandul EKO-DOME corturi geodezice, cu structura metalica pentru utilizari rezidentiale sau comerciale.

Eco Green City va ofera o gama variata de corturi geodezice tip dom  sau corturi tip bell  material Canvas  si Oxford  pretabile pentru multiple activitati.

Corturile noastre de glamping ofera tuturor iubitorilor de natura, de aer liber posibilitatea de a se reconecta cu familia si  cei dragi .

Puteti alege orice tip de corturi glamping de vanzare , cu capacitate 4-10 persoane, pentru cazare, masaj/relaxare, ateliere de creatie,acivitati sportive sau loc de joaca.

De asemenea puteti alege corturi  tip dom geodezic pentru evenimente, socializare, activitati comerciale sau productive cu capacitate intre  10-200 de persoane.

Corturi camping, glamping,expo, evenimente ECO GREEN CITY
Corturi

Corturi

Corturile noastre sunt potrivite  atât pentru uz personal, precum sere,corturi geodezice pentru servirea mesei,relaxare sau chiar spații de locuit, cât și pentru uz profesional de către clientii care doresc să își promoveze sau sa-si vanda produsele și serviciile într-un mod unic și memorabil.

Clienti

Clienti

Indiferent de client și indiferent de buget, oferim produse de aceeași calitate și design de neegalat. Fiecare client este tratat cu cel mai mare profesionalism și respect. Cel mai important lucru de care trebuie tinut cont, toate produsele noastre îndeplinesc cele mai stricte standarde UE de calitate, sunt sigure si ofera rezistenta si confort maxim.

Import

Import

Acesta este motivul pentru care am adus in Romania structurile geodezice Ekodome pentru a oferi atât clienților privați, cât și profesioniștilor, cupole de o calitate de neegalat. Acest lucru, împreună cu 3 ani de garanție, suport ,intretinere si ajutor vor oferi clientilor garantia unor produse rezistente, fiabile, ecologice, versatile si utile.