0744 656 840

Politica de garanție și rambursare

Când achiziționați un produs de la noi, sunteți supus următorilor termeni și condiții. Vă sfătuim să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a cumpăra. Prin finalizarea unei achiziții, sunteți de acord să respectați acești termeni.

Garantia acestor produse este de 12 luni pentru persoane juridice si de 24 de luni pentru persoane fizice. Aceasta garantie se refera de eventualele defecte de fabricatie, defecte sau vicii ascunse ale produsului, lipsa unor piese sau componente care au fost incluse in kitul total al produselor.

Garantia acestora nu este asigurata in cazul unei depozitari sau instalari neconforme, a unei utilizari defectuoase sau a deteriorarii din cauza conditiilor de utilizare in zone climatice extreme.

De asemenea garantia nu acopera deteriorarea produselor din cauza unor fenomene naturale.

Toate produsele noastre sunt verificate pentru calitate înainte de expediere și livrare. Dacă un produs este gresit trimis, conține o defecțiune sau un defect de fabricație, firma noastra va înlocui fie întreaga unitate, fie partea defectă sau gresita  a acesteia, in functie de problema existenta.

SC ECO GREEN CITY accepta returnarea produselor în termen de 30 de zile de la receptia lor, minus taxele de expediere inițiale și de retur. Produsul trebuie returnat în cutia sau ambalajele originale din PVC ,acestea fiind inapoiate în condiții nefolosite. Suma rambursata va fi acordata la inspecția produsului pentru a se asigura că toate articolele sunt  în starea initiala.

După 30 de zile de la data livrării, nu mai acceptam retururi sau schimburi.

Este foarte rar posibil să existe defecțiuni de fabricatie sau proiectare la un produs Dreamglamping. Dar dacă cumpărătorul returnează produsul din cauza unei defecțiuni datorate fabricatiei, vom inspecta produsul după ce acesta este returnat. Dacă produsul este considerat defect  după inspecție, vom emite o rambursare completă, inclusiv taxele de transport.

Neglijenta din partea transportului sau a transportatorului  este in afara responsabilitatii noastre si face obiectul firmei de asigurare sau a firmei de transport.

După 1 zi de la momentul achitarii comenzii unui client, orice comandă care este anulată înainte de a fi expediată va fi supusă unei rețineri de 10 %  din valoarea totală a comenzii. Această taxă  acoperă taxele noastre de procesare a plăților, costuri de depozitare si manipulare, plus taxele de administrare.

 

PREȚURI PRACTICATE

Toate prețurile sunt afișate în euro si poate fi calculate in ron la cursul zilei, iar taxa pe valoare adaugata ,respectiv 19%,  va fi adăugată la finalizare/facturare. 

SC ECO GREEN CITY SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile oricand și fără notificare, in functie de oferta, curs valutar, transport,etc.

Prețurile noastre variază frecvent din cauza costului sau disponibilității materialelor . Nu putem aplica reduceri la unitățile care sunt deja în producție. 

 

POLITICA DE LIVRARE

Produsele noastre nu au transportul gratuit in general.

Modalitatea si plata transportului este agreeata si negociata in functie de valoarea si conditiile contactului/facturii cu fiecare client in parte.

De obicei pentru comenzi mai mari transportul poate fi suportat de noi, Eco Green City.

Datorita naturii produselor livrare si a faptului ca aceste produse sunt supuse deteriorari datorita transportului, majoritatea livrărilor noastre de ieșire sunt recomandate  cu „Ridicare din depozit”, iar taxele noastre de livrare se bazează pe această modalitate  de livrare. 

Aceasta înseamnă că produsul va fi livrată integru si  în siguranță din depozit și astfel  veți fi indrumat si contactat pentru a veni să vă ridicați personal produsele comandate si platite. 

Daca totusi se agreeaza ca noi sa livram produsele la locatia clientului, acest transport se efectueaza cu firme de transport specializate, marfa va fi incarcata pe paleti sau pe rac-uri.Aceste  firme de transport  le putem alege noi sau clientul.

Vă vom comunica detaliile de expediere prin e-mail imediat ce produsul părăsește depozitul nostru. Odată ce produsele au fost expediate, acestea devin proprietatea și responsabilitatea expeditorului. Dacă există probleme cu expedierea, vă rugăm să sunați compania de transport și să detaliați problema dvs. În cazurile în care transporturile trebuie redirecționate sau reexpediate la o nouă adresă, orice taxe de transport suplimentare vor fi percepute de client.

Produsele noastre ambalate individual ,in cutii, pe paleti sau pe rack   nu vor mai grele de 100 kg, astfel încât acestea pot fi descărcate cu ușurință si manual. Două persoane care lucrează împreună pot descărca și muta manual conținutul unui produs  într-o curte în aproximativ 30 de minute. 

Dacă o comandă sosește cu un articol sau articole care lipsesc din documentul de expediere, este responsabilitatea cumpărătorului să facă următoarele:

  1. Marcați aceste articole ca lipsă pe conosamentul de livrare. 
  2. Contactați compania de transport maritim și rugați-i să caute articolele lipsă. Dacă articolele lipsă nu pot fi găsite, vă rugăm să contactați echipa de post-vânzare telefonic sau pe email office@dreamglamping.ro

Dacă un produs ajunge deteriorat de către transportator, este responsabilitatea cumpărătorului să se asigure că acesta este marcat ca deteriorat pe conosamentul de livrare. Odată ce a fost notat cu transportatorul, echipa noastra poate ridica o reclamație și poate trimite piese de schimb, dacă este necesar, cumpărătorului.

 

ÎNTÂRZIERI LA  LIVRARE DIN CAUZA PRODUCȚIEI SAU TRANSPORTULUI EXTERN

Vă rugăm să înțelegeți că din când în când este posibil să întâlnim întârzieri de livrare. Multe dintre unitățile noastre sunt produse pe bază de comandă. Fiecare unitate poate fi planificată și expediată individual pentru fiecare dintre clienții noștri. Majoritatea produselor noastre sunt, de asemenea, foarte mari și grele, așa că expedierea lor nu este atât de ușoară. Datorită configurației noastre operaționale personalizate, este posibil să aveți uneori timpi de producție mai lungi decât cei așteptați. Nu putem oferi nicio compensație sau rambursare dacă întâmpinați întârzieri de producție. Termenul obișnuit de livrare este de 8-12 săptămâni de la primirea comenzii.