0744 656 840

Ekobell – Corturi si pergole

Corturi si accesorii din pânză Oxford 

Corturile din pânză Oxford sunt ideale în zonele umede, in padure, pe malul apei sau în depresiuni, fiind rezistente la impact, mucegai și intemperii.

Află mai multe în subsolul paginii.

Corturi si accesorii  din bumbac 

Corturile Ekobell CT sunt din  bumbac 100%. Pânza de bumbac este potrivită pentru toate anotimpurile, cu o impermeabilitate medie și un nivel bun de respirabilitate, mai ales în zonele însorite.

Vara, aceste corturi vor menține o temperatură optimă, iar în perioada rece țesătura va oferi o izolație termică eficientă.

Dream Glamping oferă diverse modele de corturi Ekobell tip clopot pentru camping sau glamping, fabricate din bumbac (canvas) sau material sintetic Oxford, în diferite dimensiuni.

Corturile Ekobell, echipate corespunzător, rezistă chiar și la temperaturi scăzute de până la 0 grade, oferind un spațiu eficient pentru 4-10 persoane, mobilier complet și chiar un modul de baie/chicinetă.

Ideale pentru festivaluri

Aceste corturi sunt ideale pentru festivaluri, petreceri, tabere, locuri de joacă pentru copii, grădină, momente de relaxare, masaj sau chiar spațiu pentru workshop.

Ventilația suplimentară permite rularea lateralelor pentru o priveliște extraordinară și aer proaspăt în interior.

Ușor de montat în doar 20 de minute, cu o geantă de transport inclusă. Stâlpul central din metal are 3 sau 4 piese, iar cortul cântărește doar 38-48 kg, încăpând în mașina dumneavoastră.

Cu întreținere adecvată, durata de viață poate ajunge până la 3-8 ani, în funcție de material și protecție suplimentară.

Corturile EkoBell din bumbac sau Oxford oferă spațiu generos pentru mobilier și 2-10 persoane.

Stâlpii din oțel placat cu nichel permit asamblarea rapidă.

Materialul din bumbac oferă rezistență la apă și respirabilitate naturală, împiedicând ploaia să intre și menținând umiditatea scăzută în interior.

Fiecare cort are ferestre și orificii de aerisire cu plasă pentru insecte. Dotat cu o foaie de sol din PVC, atașată cu fermoar, și cântărind 540g/m².

Culoarea crem deschis creează o atmosferă caldă și romantică, iar materialul tratat rezistă la apă și mucegai.

Montarea poate fi realizată de o singură persoană în aproximativ 10-15 minute.

Ekobell corturi de panza 1
Corturi  bumbac versus Corturi Oxford

Corturile Ekobell din pânza Oxford se comportă excelent în zonele cu umiditate crescută pe toată durata anului. În comparație, corturile din bumbac, deși mai groase și cu o respirabilitate crescută, pot fi predispuse la mucegai în medii umede, fiind recomandate în special pentru zonele de coastă sau dealuri.

Pânza Oxford, cunoscută pentru rezistența la mucegai, oferă o rezistență la impact de 4 ori mai mare decât bumbacul, elasticitate similară lânii și o alungire de 5% – 6%. Cu o rezistență bună la cute, păstrează stabilitatea dimensională.

Comparativ cu pânza de bumbac, pânza Oxford este mai ușoară, rezistentă la apă și menține culoarea mai mult timp. Această țesătură este frecvent utilizată în rucsacuri și corturi de armată.

Ușa în formă de triunghi facilitează intrarea și ieșirea, menținând pânza la 90 de grade de la sol, prevenind pătrunderea ploii. Flansa pentru coșul de fum inclusă permite utilizarea unei sobe portabile pentru confort suplimentar în camping în zilele reci. Corturile Ekobell sunt echipate cu o podea atașabilă/detașabilă prin fermoar și pereți laterali care se pot rula.

AVANTAJE MAJORE:
  1. Corturile noastre sunt perfecte pentru călătorii în aer liber, glamping, camping și călătorii în familie, oferind confort și o priveliște de vis.
  2. Sunt rezistente, fabricate din pânză de bumbac de 320 g/mp sau panza OXFORD 600/900D, cu impermeabilitate de până la 6000mm.
  3. Echipate cu cârlige și corzi puternice pentru ancorare și o geantă de transport practică.
  4. Foaia de bază/podeaua din PVC impermeabil este rezistentă și prevăzută cu fermoar (520GSM).
  5. Toate ferestrele sunt echipate cu plasă de insecte de înaltă densitate.
  6. Structura robustă asigură rezistența la vânturi majore de până la 70-80 km/oră și la ploi abundente.
  7. Opțional, poate fi livrat cu o terasă/copertină suplimentară.
  8. Cortul nostru EKOBELL include un orificiu cu flanșă de 20 cm pentru conducta coșului de fum.

Prețurile sunt exprimate în euro și nu conțin TVA.

Garanția este de 12 luni de la data livrării.

TOATE produsele / echipamentele ofertate sunt produse în Asia, sunt noi și nefolosite.

Furnizorul este autorizat să comercializeze, să execute/ presteze cele prezentate în ofertă, fiind îndreptățit să facă un deviz separat pentru lucrările efectuate în afara contractului.

Oferta de preț nu include transportul la locația clientului, montajul sau mentenanța proiectului.

Cheltuielile privind avize, comisioane, punerea în funcţiune sau instruirea personalului, nu sunt incluse în preț.

Dacă produsele nu se află în stoc acestea se aduc pe comandă, termenul de livrare fiind de aproximativ 70-90 de zile.

Modalitate de plată pentru produsele cerute la comanda: 40% avans la semnarea contractului, restul de 60% se achită la livrare.